Zaalverhuur

Zin om eens op een andere manier te vergaderen of te brainstormen, om eens uit de gewone werkomgeving te treden en een bruisende vergadering te volgen of te organiseren? Of wil u een boekvoorstelling, panelgesprek of lezing organiseren in onze prachtige zaal? Of een heerlijke kookworkshop of demo organiseren in onze boekenkeuken? De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos… 

Er zijn in ons Boekenhuis twee ruimtes beschikbaar voor verhuur: De Boekenkeuken voor 12 tot 16 personen, en de Kapel die een capaciteit biedt tot 80 personen. 

Troeven en tarieven vindt u onderaan.

Foto’s door Gerald Van Rafelghem. 

 

De Boekenkeuken
Vorige slide
Volgende slide

De Boekenkeuken is ideaal ingericht voor kookworkshops of demo’s. Een splinternieuwe keuken met een maximum aan comfort voor ongeveer 12 tot 16 personen.  

De Kapel
Vorige slide
Volgende slide

De Kapel is een mooie grote ruimte die verschillende opstellingen aankan. Ideaal voor kleine en grote groepen (tot 80 personen maximum). 

*De kapel wordt niet verhuurd voor dansfeesten wegens de bescherming van het gebouw en haar interieur. We vragen dan ook om alle evenementen af te ronden tegen 23u. 

Meer info over de zaal en de prijzen vindt u in onderstaande PDF. Heeft u nog extra vragen, voorstellen of opmerkingen? Stuur ons gerust een mailtje. 

Voor beschikbaarheid van de zalen kan u een mailtje sturen naar info@theoria.be